UN NOU INCEPUT!

Acum un mai bine de un an am inceput aceasta aventura. Spun aventura, pentru ca in ciuda extazului creat de un “nou inceput”, nici eu si nici voi nu stiam cum o sa “decurga” lucrurile. Cel putin pentru mine era un taram nou, virgin, plin de asteptari,dorinte de exprimare, teama de contraziceri si controverse. Acum dupa 16 luni de cand exista “Parerea mea” pot spune cu mana pe inima ca tot ce s-a intamplat si este legat de blog sau postarile mele de pe el a intrecut orice asteptare.
Am decis la inceputuri, idee pastrata si pana acum, sa public in anonimatul de care puteam sa ma bucur. Am vrut si am publicat numai si numai PAREREA MEA. Buna sau rea, critica sau magulitoare, blanda sau aspra, dar in esenta numai parerea mea. Majoritatea sunt descrieri ale unor fapte,intamplari si evenimente traite de mine. Nu stiu cat de obiectiv am fost, dar cu siguranta, cu fiecare cuvant scris, am incercat sa fiu corect. Am incercat sa impartasesc cu voi fapte,reactii,trairi si situatii pure si necosmetizate, asa cum le traim fiecare, mai devreme sau mai tarziu.
M-am folosit la maxim de perdeaua anonimatului si am ales ca postarile scrise exclusiv de mine sa poarte ca unica semnatura terminatia “So…!”!

Nimic din ce exista acum nu era posibil fara “audienta” voastra, fara rabdarea voastra, fara criticile sau laudele voastre, fara polemicile aprig intretinute si mai ales fara interesul vostru.

Ma bucur ca prin postarile mele am realizat o mica comunitate.

Trecand la cifre (iar la unele din ele are toata lumea acces), pot sa spun ca azi suntem peste 36.000 de “abonati” la Parerea mea, pot spune ca au fost postari cu peste 1 milion de vizualizari, iar cel mai important este ca prin comentariile voastre (si nu putine la numar) m-ati pus in imposibilitatea fizica de a raspunde tuturor.

Acum, dupa mai mult de un an de la “inceput” si dupa o lunga “cugetare”, am decis ca Parerea mea trebuie sa capete si o alta identitate, alta decat cea pe care si-a creat-o pana acum. Cred ca este momentul in care trebuie sa ma prezint in fata voastra si alt fel decat “So…!”! Cred ca este momentul sa extindem parerea mea, parerea noastra, si asupra multor subiecte, apropiate de cotidianul si societatea in care traim. Evitand pe cat posibil pareri si critici la adresa sferei politice, imi doresc sa ne exprimam asupra cat mai multor subiecte de intres intelectual,spiritual si poate chiar conjunctural asupra evenimentelor sociale de actualitate.

Odata cu transformarea “Parerii mele” intr-o identitate asumata, va anunt si lansarea blogului personal, blog ce va contine toate postarile anterioare, viitoare si evident comentariile voastre necenzurate!

Va iubesc si va apreciez pentru importanta pe care mi-o dati cu fiecare lectura a postarilor mele!

So…!